Hierom koop je refurbished bij MacBizz

Hierom koop je refurbished bij MacBizz

U staat op het punt om een refurbished Apple product te kopen bij MacBizz maar u weet niet precies wat refurbished inhoudt? En waarom dit goed is voor het milieu? refurbished apparaten zijn al eens gebruikt, maar worden voor de verkoop eerst uitvoerig getest en waar nodig opgeknapt. Weet ook dat de belangrijkste factor is bij het kopen van refurbished dat je je aankoop doet bij een betrouwbare verkoper. MacBizz heeft al meer dan 15 jaar ervaring in de verkoop van gereviseerde producten. Door onze jarenlange passie voor Apple kunnen we onze klanten van goed en eerlijk advies voorzien.

Kwaliteitscontrole

Al onze producten worden te koop aangeboden uit eigen voorraad, zijn volledig 100% origineel en hebben een strenge kwaliteitscontrole doorstaan van een Apple Premium Service Provider Partner. Maar wat houdt zo’n kwaliteitscontrole nou precies in? En wat betekend dat nou voor me gereviseerde apparaat?
Eerst wordt het apparaat cosmetisch nagekeken, hierbij wordt er o.a. gekeken naar het scherm, is deze origineel? En ook of er gebruikssporen zichtbaar zijn. Vervolgens wordt het apparaat technisch bekeken, het model wordt vakkundig uit elkaar gehaald en alle onderdelen worden geïnspecteerd op vochtschade, en of alle onderdelen origineel zijn. Daarna wordt het apparaat softwarematig getest op alle functionaliteiten. Bijvoorbeeld op de WiFi-bereikbaarheid, touchscreen gevoeligheid, speaker volume etc. En als het product 100% scoort op alle facetten. Dan komt het apparaat terug bij MacBizz en wordt het te koop aangeboden. Wij bieden geen producten aan die niet door de keuring zijn gekomen. Als u bij ons koopt, bent u er zeker van dat uw refurbished apparaat betrouwbaar is. Mede door deze onze kwaliteitscontrole kunnen we met vertrouwen onze klanten een product aanbieden met 24 maanden garantie.

Milieu

Door een keuzen te maken voor een refurbished kiest u bewust voor om het apparaat een tweede leven te geven, met deze keuze bespaard u de wereld schaarse middelen en energie te verspillen. Voor de productie van een gloednieuwe iPhone zijn namelijk ongeveer 190 liter water en 134 kg grondstoffen nodig. Met een eenvoudige berekening leert men dat de keuze voor een refurbished iPhone een besparing van 27 kg CO2 oplevert.

Een Macbook air is gemaakt van allerlei metalen zoals lood, chroom en vlamvertragers die giftig kunnen zijn. Op stortplaatsen kunnen deze chemicaliën in de bodem doordringen, water verontreinigen en een gevaarlijke bedreiging vormen voor degenen die ermee in contact komen. Wanneer deze chemicaliën in de atmosfeer worden vrijgegeven, kunnen ze ernstige schade aan mens, dier en het milieu veroorzaken. Wanneer u refurbished koopt, voorkomt u dat die apparaten op de vuilnisbelt belandt, waardoor het milieurisico wordt beperkt.

Aanlevering

Dagelijks krijgt Macbizz ‘nieuwe’ aanvoer Apple producten geleverd door betrouwbare partners, en ook via onze succesvolle Apple inruilprogramma. Hierdoor blijft onze voorraad altijd op peil en vind je bij MacBizz een refurbished Apple voor elke portemonnee.

14 dagen retourrecht

Je hoeft je geen zorgen te maken over je aankoop bij MacBizz. En als je voor wat voor reden dan niet helemaal tevreden bent met je product mag je hem binnen 14 dagen terugsturen.

Klantenservice

Voor deskundig Apple advies kies je voor de expertise van MacBizz. Onze Apple specialisten staan vijf dagen per week voor u klaar om u vragen te beantwoorden. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer: 020-7372094 en e-mail: info@macbizz.com

MacBizz store

Tevens is er de mogelijkheid om uw product na aankoop af te halen bij onze filiaal in Amsterdam (ma - vr 08:30 t/m 17:00) Meer informatie over onze openingstijden vindt u op onze contactpagina.

Vorige Volgende