Apple inruilprogramma

Met het Apple inruilprogramma van MacBizz kun je alle Apple devices inruilen tegen een artikel uit ons assortiment. Je kan bijvoorbeeld je iMac inruilen voor een MacBook Pro.
 
Apple devices inruilen zit in ons DNA. Wij helpen onze klanten ruim 15 jaar bij het inruilen van hun Apple device voor een device wat op dat moment beter bij hen past. Hiermee dragen wij gelijk bij aan het verminderen van de C02-uitstoot.
 
Wij kunnen voor particulieren alleen inruilen, je zult dus altijd een ander device aanschaffen.
(Wij kopen wel zakelijk in. Voor meer informatie hierover kan je mailen naar info@macbizz.com)
 

Hoe werkt het?

In de zoekbalk hieronder kan je het serienummer van je device invullen, zo ziet ons systeem gelijk om welk model en type het gaat. Mocht je het serienummer niet weten maar wel het model dan kan je dit ook handmatig opzoeken.

Je wordt daarna doorgestuurd naar een formulier, hierin vul je de staat van het device in. Na dit formulier krijgen wij een melding en zullen wij contact met je opnemen om de inruilprijs (onder voorbehoud) van je device te bespreken. Na akkoord van jou zullen wij je een PostNL verzendlabel sturen zodat je het device gratis naar ons kan verzenden. Wij controleren je device zodra deze bij ons is aangekomen en zullen we het afgesproken bedrag vrij geven wanneer alles in orde is.

Bij ons is het ook mogelijk om je device zelf langs te brengen. Indien gewenst kunnen wij ook alle data  verwijderen en overzetten zodat je makkelijk en snel weer plezier kan hebben van jouw nieuwe aanwinst.

OPGELET! Voordat je je device inruilt is het noodzakelijk om je "Zoek Mijn" uit te zetten. Wanneer dit niet gebeurt, kan de inruil niet doorgaan omdat het dan niet mogelijk is om een nieuwe Apple ID te koppelen. Hoe je dat uitschakelt staat hier beschreven.