Apple harde schijf reparatie

Start je Mac (MacBook of iMac) niet meer op of is je Mac heel erg langzaam geworden? Dan kan het zo zijn dat de harde schijf van je Apple langzaam aan het begeven is. Een defecte harddisk is een van de meest voorkomende reparatie bij Mac’s. Je kan de harde schijf door ons laten vervangen voor een SSD schijf. Onze mensen zijn op technisch vlak volledig op de hoogte en plaatsen de nieuwe SSD keurig en foutloos.

Wat zijn de voordelen van een SSD schijf? Het grootste voordeel is dat een SSD een stuk sneller is dan een harde schijf en ook energiezuiniger, lichter in gewicht, minder schokgevoelig en geluidsloos.

De tarieven voor deze reparatie verschillen per Mac met de gewenste SSD opslagcapiciteit. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Het is natuurlijk ook mogelijk om een harde schijf te vervangen voor een harde schijf.

Mac brengen

Je kan zonder afspraak elke werkdag tussen 08:30 en 16:45 jouw Mac aanleveren bij MacBizz. Echter verzoeken wij je om een account aan te maken via onze webshop, zodat je gegevens alvast bij ons bekend zijn. Je kan via jouw account ook de status van je reparatie bekijken.

Garantie

Macbizz geeft 12 maanden garantie op de reparatie.

Overige reparaties

Hier een overzicht van reparaties die MacBizz in eigen beheer uitvoert.

Videokaart reparatie
Toetsenbord reparatie
Vochtschade
iMac scherm vervangen
Accu vervangen