Apple inruil test

Met het Apple inruilprogramma van MacBizz kun je alle Apple producten inruilen tegen een artikel uit ons assortiment. Je kunt bijvoorbeeld je iMac inruilen voor een nieuwe MacBook Pro, maar ook voor een gebruikt Apple artikel. Apple's inruilen zit in ons DNA. We hebben ruim 15 jaar ervaring met het inruilen van Apple producten. We kunnen eventueel ook uw gegevens overzetten, zodat je meteen weer aan de slag kunt. We ruilen alleen in en kopen niet in. Bij het inruilen zul je altijd weer een Apple product moeten kopen.

Hoe werkt het?


Vul het inruilformulier in. En we nemen vervolgens contact met je op met de inruilprijs voor je Apple-product. Indien akkoord krijg je van ons een DHL-verzendlabel, zodat je je Apple product gratis kan versturen. Na controle van je aangeboden ruilobject wordt het bedrag overgemaakt.

Je kunt ook uiteraard bij ons langskomen, voordeel hiervan is dat we je kunnen helpen om alle data veilig te verwijderen, en het overzetten van je data op je nieuwe Apple-apparaat. 

OPGELET! Voordat je je device inruilt, zorg ervoor dat de functie 'Zoek mijn iPhone / iPad is uitgeschakeld’ Anders kan de nieuwe eigenaar het apparaat niet gebruiken en de inruil niet doorgaan. Download Hier de handleiding.