Apple videokaart reparatie

Strepen in je beeldscherm? of start je Mac (iMac of Macbook) niet meer op en blijft de laadbalk tot de helft hangen? Grote kans dat de videokaart van je Mac defect is. Wij bieden al enige tijd videokaart reparaties aan en zijn hier erg succesvol in. 

Helaas is het een bekend probleem dat MacBook Pro's die tussen 2010 en 2013 geproduceerd zijn een slechte videochip of problemen met de voeding van de videokaart kunnen hebben. Gelukkig zijn onze reperateurs van MacBizz vakkundig goed om je bij dit probleem te helpen. Bij ons kan je overigens ook terecht voor devices uit andere bouwjaren.

Type Probleem Prijs
iMac 2009-2013 Videokaart 280,- EX. 21% BTW
MacBook Pro 2010-2014  Videokaart 280,- EX. 21% BTW

 

Apple brengen

Ons team staat elke werkdag voor je klaar, daarom is het bij ons ook mogelijk om je device langs te brengen. Dit kan je doen op maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 16:45 (met uitzondering van feestdagen). Wij vragen je wel om vooraf een account aan te maken bij ons zodat wij de registratie van jouw device soepel kunnen laten verlopen. Met jouw account kan je ook de status van de reparatie zien. 

Waarom kan MacBizz het wel repareren en Apple niet?

Apple zelf voert geen soldeer werkzaamheden uit. Wanneer er alleen maar 1 weerstand op het logic board defect is en uw Mac vintage is, zal Apple uw reparatie niet aannemen. Dit is echter geen probleem voor MacBizz, wij hebben de juiste apparatuur en expertise om jouw videokaart te repareren.

Garantie

Macbizz geeft 12 maanden garantie op de reparatie.

Reparatieduur

Wij hanteren ongeveer 10 werkdagen voor een reparatie.

Overige reparaties

Hier een overzicht van reparaties die MacBizz in eigen beheer uitvoert.

Toetsenbord reparatie
Vochtschade
iMac scherm vervangen
Harde schijf reparatie
Accu vervangen