Apple vochtschade

Waterschade is een van de meest voorkomende ongelukken. Door waterschade is het mogelijk dat je device beschadigd is of zelfs niet meer werkt. 

Wanneer dit jou overkomt zet dan onmiddelijk het device uit en zorg ervoor dat deze niet aan de oplader ligt!

Waarom is het belangrijk om je MacBook meteen uit te zetten?

Op het moment dat er vocht in je MacBook zit, wordt het elektrisch circuit onderbroken. Water geleidt stroom en dit kan ervoor zorgen dat de stroomtoevoer naar delen van de MacBook gaat waar het niet hoort. Belangrijke onderdelen kunnen dan doorbranden of aangetast worden.

Wanneer je je MacBook meteen uit zet, kan dit kortsluiting voorkomen. Een fout die vaak gemaakt wordt, is dat een MacBook (of andere devices) meestal in een bak met rijst wordt gezet en na een paar dagen weer wordt aangezet. Dit word sterk afgeraden!

Naast dat er rijstkorrels in je device terecht kan komen wat meer schade aan kan brengen, neemt het ook niet al het vocht op. Wanneer je je device weer opstart kan er alsnog kortsluiting ontstaan.

Kom Langs

Wij hebben jarenlang ervaring met het repareren van MacBooks met waterschade. Ons advies is om niet zelf te gaan hobbyen of tips en trucks toe te passen die op internet staan. Breng je MacBook bij ons langs, en wij gaan voor je aan de slag. Helaas is het vooraf moeilijk te bepalen wat de kosten zijn. Wij nemen voordat we beginnen met de reparatie contact met je op wat de kosten zijn.

No cure no pay

Moeten we helaas constateren tijdens de eerste indexering dat de MacBook onherstelbare schade heeft, kost u dat niets.
Ook als u akkoord bent gegaan met de reparatie en ondanks onze pogingen de MacBook niet meer te redden valt (al moeten wij eerlijk bekennen dat dit zelden voorkomt) dan ook kost het u niets, ook geen onderzoekskosten.

Garantie

Macbizz geeft 6 maanden garantie op de reparatie.

Overige reparaties

Hier een overzicht van reparaties die MacBizz in eigen beheer uitvoert.

Videokaart reparatie
Toetsenbord reparatie
iMac scherm vervangen
Harde schijf reparatie
Accu vervangen