Ben je op zoek naar een upgrade voor je Apple? Dan ben je bij MacBizz aan het juiste adres. Wij hebben, met meer dan 15 jaar ervaring, alle mogelijke upgrades voor je Apple in huis.

SSD Upgrade

Heb je een trage opstartende Mac en stamt deze nog voor 2013? Dan is het handig om je ouderwetse harde schijf te upgraden naar een SSD-schijf. Wat zijn de voordelen van een SSD schijf? Het grootste voordeel is dat een SSD een stuk sneller is dan een harde schijf, en ook energiezuiniger, lichter in gewicht, minder schokgevoelig en geluidsloos.

Kom langs met je Mac bij MacBizz. Je kunt zonder afspraak elke werkdag tussen 08:30 en 17:00 je Mac aanleveren. Echter verzoeken we je om een account aan te maken via onze webshop, zodat je gegevens bij ons bekend zijn. Je kunt met het account de status van je upgrade monitoren.

Extra RAM-geheugen voor Mac

Is jouw Mac traag met het openen van zware grafische programma’s? Of raakt je Mac langzaam vol? Dan is het een raadzaam om het geheugen van je Mac uit te breiden met een extra intern geheugen. 

Wil je jouw Mac sneller maken? Upgrade dan de prestaties van je iMac of Macbook met extra geheugen. Hiermee wordt de rekensnelheid van je Apple uitgebreid, waardoor het apparaat merkbaar sneller zal zijn. Voor de technische medewerkers van MacBizz is de upgrade van het extra geheugen een kleine ingreep. 

De tarieven voor deze upgrade verschillen per Mac Heb je vragen hierover? Neem dan contact met ons op. We zullen je van goed en eerlijk advies voorzien.